Tuossa reipas viikko sitten kävimme jälleen Karkkilan torilla aamiaisella. Kyseinen paikka ei olekaan mikä tahansa tori, vaan siinä on jotain tenhoavaa. Aamiaisreissu ei ollut kokemuksena meille suinkaan ensimmäinen ja ainoa, joskaan emme siellä ihan joka viikko sentään kykene käymään ~ kerran-pari kesässä.

karkki1.jpg

Siellä on ihan perinteinen toritarjonta. Erilaisia ja hyvin monenlaisia ruokatarvikkeita, kukkia, vaatteita, joitain konejuttuja, kirpputoritavaraa, antikvariaattitavaraa - löytyy vintagea ja vaikka mitä. Melkoinen sekoitus kaiken kaikkiaan. Nälän tappamista varten löytyy myös sopivia paikkoja ja yhteen sellaiseen istahdimmekin syömään kerrosruisleipäset ja hörppäämään kupposet kahvia. 

karkki2.jpg 

Kun on hyvä ilma, siellä tapaa aina tuttuja myös täältä meidän nurkilta päin, vaikka matkaa on sentään parikymmentä kilometriä. Useimmiten on täysin mahdoton kulkea siellä ympäriinsä näkemättä sellaisia ihmisiä, joille vähintäänkin sanotaan päivää ja vaihdetaan jokunen sana.

karkki3.jpg

Karkkilan tori on auki ainakin perjantaiaamuisin ilmeisesti jo seitsemästä alkaen, joskaan en ole varma, eli jos haluat mennä nauttimaan toritunnelmasta, ota selvää jostain (liekö kuukeli hyvä ohje???), onko tori auki.

Me olemme aina viihtyneet siellä. Tunnelma on erikoinen ja leppoisa, ei mikään "kiireellä ostoksille"-paikka, vaan tapaamisten ja kokemusten piste läntisellä Uusimaalla.