Nämä olympiakisat on  nyt taputeltu ja joutavat unholaan. En ole seurannut näitä yleisurheilua lukuun ottamatta ollenkaan. Korona vei tältä touhulta parhaan vireen ja yöälähetykset eivät myöskään innostaneet. Kaksi suomalaismitalia sinänsä huimaa fyysistä voimaa ja taitoa tarvittavissa lajeissa - 200 metrin rintauinnissa Matti Mattsson ja nyrkkeilyssä Mira Potkonen pronssilla, mitkä ovat tietenkin erittäin merkittävät suoritukset. 

Voisin sanoa, että vuoden 1964 jälkeen nämä olivat ensimmäiset olympiakisat, joista en välittänyt oikeastaan ollenkaan. Urheilusivut luin pikaisesti ja television koostelähetyksiä en katsonut kertaakaan. Kuten totesin, seurasin vain yleisurheilua, joista ei tullut suomalaismitaleita, mutta muutama huikea suoritus kuitenkin. Sekä Sara Kuivisto että Topi Raitanen tekivät sen mitä odotettiin ja jopa vähän enemmänkin ~ etenkin Kuivisto. Valitettavasti nämä kisat tulivat vuoden liian myöhään ajatellen meidän pika-aitureitamme, siis  kyseiset juokisjat ovatr Korte, Hurske ja Neziri. Loukkaantumiset veivät parhaan terän ja Neziri ei edes päässyt kisoihin. Viime kesänä he olivat terveitä ja kaikki olisivat varmasti juosseet välieriin ja kenties joku heistä jopa finaaliin.

Tämä kesä jää siis todellakin hyvin heikoksi tuon urheilun seuraamisen osalta. Jalkapallon EM-kisoista meni viehätys Suomen pudottua enkä enää edes muista, mikä maa voitti. Telkkari oli auki, kun loppuottelu oli päällä, mutta tylsä pelihän se, joten jäi seuraamatta. Englanti oli siinä, lieneekö Ranska ollut vastassa????? 

Vielä on toki Kalevan Kisat (elokuun lopussa) , Suomen GP-jutut ja Suomi-Ruotsi maaottelu 4.-5- syyskuuta~ kyse siis yleisurheilusta eli on jotain katsottavaakin. Nyt tietenkin odotan kieli pitkällä jääkiekkoliigan alkua ja mahdollisuutta päästä joskus syksyllä katsomaan pelejä. 

Ensi kesänä on yleisurheilussa sekä MM- että EM-kisat, mikä ehkä on vähän liikaa, mutta toki ne mahdollistavat ihan huippujen lisäksi myös hieman alemmalle tasolle yltävien urheilijoiden mukaan pääsyn.