Tämä viikko jää tietenkin maailmanhistoriaan USA:n presidenttivaihdoksen takia. Donald Trump, kiistatta hyvin erikoinen persoona ja varmaankin historian kokonaiskuvassa huonosti hommansa tehnyt pressa sai väistyä ja tilalle tuli Joseph Biden, pitkän linjan poliitikko ja hyvinkin amerikkalaisen elämäntavan tunteva demokraatti. Aika näyttää, kuinka hänen käy.

Lumesta olemme tällä viikolla saaneet puhua mukavaan sävyyn, kun se viime viikon myräkkä ja kova pakkanen väistyivät. Tämä kulunut viikko on ollut oikein talven näköinen ja hyvällä tavalla sellainen. Tältähän meillä on näyttänyt, kun kotiovesta on ulos astuttu.

piha.jpg

Eilisestä alkaen on kuitenkin lämpötila noussut ja nyt meillä on erittäin vetinen suojakeli. Eilen illalla (siis perjantaina) satoi vettä ja lumet alkoivat jyristen valua katolta. Kun vielä keskiviikkona pohdin katolle menemistä sain kyllä sitten eilen jättää sen homman suosiolla, koska suurin osa joko kunnon rytinällä tai sitten ihan vetenä valuen on jo tullut sieltä pois. 

Irmeli tekaisi pihavahdin korona-ajan henkeen, mutta koville sekin joutui, kun homma alkoi olla melkoisen pehmeää tässä lauantaipäivän illan suussa. Huomenna saattaa kaveri olla jo nurin.

lumiukko.jpg

********

On tässä ollut muitakin hommia. Töissä käyntiä, hiihtelyä, lukemista, telkkarin katselua ja tietenkin säännöölistä ruokailua. Onneksi on iloisia ruokahetkiä.

hymysapuska.jpg