Suvussamme on tapahtunut elämän kulkua ajatellen ihan edelliseen kirjoitukseen verrattuna täysin päinvastainen tapahtuma. Kuten jossain vaiheessa kerroinkin, saimme viidennen lastenlapsen tässä keväällä, mutta samassa yhteydessä kerroin myös, että lapsi ei ole some-lapsi eli hänestä ei kuvaa eikä tarkempia tietoja.

Risitäiset on nyt kuitenkin pidetty ja lapsella on hyvin kaunis nimi. Sointuu nätisti sukunimeen ja toisena nimenä on suvussakin perinteenä kulkenut nimi. 

Ristiäisvieraita oli parikymmentä ja itse tilaisuus oli rento ja mukava ja silti kuitenkin riittvän arvokas tapahtuma. Musiikki sai luonnollisesti ison merkityksen lauluineen ja soittoineen jopa niin paljon, että pappikin innostui kehumaan.

Paikka oli sellainen, että siellä pystyttiin arvokkaasti kastamaan vauveli ja sitten siinä oli paljeoven takana ruokailutila ja niinpä juhlakahveille ei tarvinnut mennä erikseen minnekään. Vauvan vanhemmat ja me molempien puolien isovanhemmat osallistuimme tarjoiluihin eli työnjako sekä helpotti että halvensi juhlan kokonaiskustannuksia.

Ehkä vielä kerron, että oli kuuma, mikä ei sinänsä taida tänä kesänä olla yllätys.

seljailona.jpg