Tässä on muutaman viikona aikana ollut monenlaista tapahtumaa. On käyty hautajaisissa ja ristiäisissä ihan suvun kuvioissa. Bändimme (nimeltään AVK) on lyhyen ajan sisällä tehnyt kolme erityyppistä keikkaa ja vaikka jossain määrin olemme voineet pitää setissä samat biisit, emme kuitenkaan ole voineet eri keikoilla soittaa samoja biisejä.

avk.jpg

Meillä oli ensin bilekeikka toukokuun lopulla, missä pääpaino oli hyvin menevässä ja rokahtavassa ohjelmistossa. Seuraava oli sitten häätilaisuus eli sinne oli myös saatava paritanssiohjelmistoa - hidasta ja kaunista, valssin ja tasajakoisen rytmissä, mutta sitten piti vielä sinkaista kovempaa meininkiä loppuun. Nyt vielä juhannusaattona meillä oli rantajuhlakeikka ja sinne piti saada perinteistä suomalaista ja sitten taas toisaalta menomeininkiä, joten olihan siinä suunniteltavaa.

Selvisimme keikoista mainiosti kaikkine pieninen livejuttuineen, mutta joka paikassa oli hyvä meininki ja kunnialla päästiin loppusointuun.

Suuret pisteet pitää antaa äänentoistosta vastanneille Anssille (2 kertaa) ja Markulle (juhannus), jotka tekivät kovan työn saadakseen koko settimme pelittämään parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on kuitenkin iso bändi - kuusi soittajaa, joista neljä laulaa. Kokoonpanossamme on kaksi kosketinsoitinta, kitara (sama soittaja touhuaa vuorotellen sähköisen ja akustisen kanssa). rummut, basso, harmonikka ja viulu. Siinä on miksaajalla touhuamista.

********

ida.jpg

Ida laulaa ja soittaa monessa biisissä pianoa.

*********

essi.jpg

Essi on laulaja, kosketinsoittaja ja myös viulisti.

 

*********

linda.jpg

Linda on harmonikkataiteilijamme ja myös pianisti.

********

kaisa.jpg

Kaisa soittaa bassoa.

*********

kimmo.jpg

Kimmo on laulaja ja lyömäsoitintaiteilijamme.

*********

sakke.jpg

Minä laulan ja soitan kitaroita,  pääasiassa akustista.

*********

Olen siis oikeasti pianisti, mutta tilanteesta johtuen olen "joutunut" kitaroimaan. Akustista olen soittanut jo varmaan 50 vuotta, mutta viimeksi kuluneen vuoden aikana sähkäri on tullut entistä enemmän mukaan, kunhan vaan opin sitä soittamaan. Perussoitto sujuu jo jotenkin, mutta kyllä niitä sooloja joutuu harjoittelemaan laittoman paljon. Hauska kuitenkin tajuta, että näinkin vanhana vielä oppii.

Nyt kuitenkin pakkaan bändikamat kaappiin joksikin aikaa, vaikka toki soitankin kitaraa kesän aikana, mutta pääasiassa vain sen verran, että jonkinlainen ote säilyy.